Masový box

Neohodnoceno
799 Kč 660,33 Kč bez DPH
Vyprodáno
Barva mašle
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Sada s masovými delikatesami. Pochutnáte si na samých českých masových dobrotách.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dárková sada obsahuje Hovězí fermentované klobásky, které jsou vyráběny tradiční metodou uzení. Klobásy jsou z kvalitních surovin a mají vysoký podíl masa. Neváhejte ochutnat pár těchto klobásek z Podkrkonoší.  

Dále od stejné firmy v sadě najdete prémiový Dančí salám. Spojením původní receptury, tradičního uzení a chutného dančího a hovězího masa, vznikl opravdu vynikající salám. 

Krůtí maso ve vlastní šťávě, což je výtečná pochoutka od českého výrobce z jižní Moravy, který se snaží o tu nejvyšší kvalitu zpracování i použitých surovin, které jsou výhradně z České republiky.

A jako poslední pochoutku jsme do sady přidali Rillettes s kachním masem na pomerančích, prémiovou masovou pomazánku, taktéž od českého výrobce, bez éček a jiných přidaných látek.

Box obsahuje:

  • 1x Hovězí klobása, 180g
  • 1x Rillettes s kachním masem na pomerančích, 180g
  • 1x Dančí salám, 300g
  • 1x Krůtí maso ve vlastní šťávě, 300g
  • na míru vytvořený box s dárkovou stuhou dle vašeho výběru

 

Rillettes s kachním masem na pomerančích, složení: kachní maso 42%, vepřové maso, husí sádlo, vepřová kůže, pitná voda, pomeranč, pomerančová kůra, cukr a vanilkový cukr, sůl, koření (pepř, rozmarýn, tymián).

Dančí salám, složení: 51 % maso z daňka, hovězí maso, jedlá sůl, pepř, E 250 konzervant, E 316 antioxidant, E 621 látka zvýrazňující chuť a vůni, HOŘČICE, dextroza, maltodextrin, startovací kultura. Na 100 kg hotového výrobku bylo použito 162 kg masa.

Krůtí ve vlastní šťávě, složení: krůtí maso 80 %, vepřové kůže, pitná voda, konzervant: dusitan sodný; bramborový škrob, zahušťovadlo: karagenan; glukózový sirup, extrakty koření, stabilizátor: E 331; antioxidant: E 316; česnek.

Hovězí klobása, složení: hovězí maso, jedlá sůl, směs koření s HOŘČICÍ a paprikou, E 250 konzervant, E 300 antioxidant, dextroza, maltodextrin, startovací kultura.